Dit jaar staat voor mij in het teken van experimenteren waarbij ik op basis van inspiratie en behoefte activiteiten en workshops organiseer. Ik hoop daarmee mensen de mogelijkheid te bieden om hun liefde meer te uiten of om leuke ervaringen op te doen in verbinding met anderen.

Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, is voldoende tijd vrijmaken om gewoon plezier te maken en in rust te focussen op alle waardevolle dingen in het leven. Ik merk dat ik zelf heel snel verstrikt raak in het dagelijkse ritme van ‘moeten’ en telkens terugkerende bezigheden. Dit zorgt meestal niet voor het meest aangename gevoel. Integendeel! Op de momenten dat ik spontaan iets leuks ga doen en nieuwe mensen ontmoet, levert mij dat meteen positieve energie op. Vandaar dat spontaniteit en fun belangrijke aspecten vormen bij de totstandkoming van de workshops.

De volgende activiteiten staan alvast op de planning:
– Weekend fun experiment: ontdek en leer jezelf & nieuwe mensen beter kennen!
– Combi traject: een combinatie van zowel een groepsgewijs als individueel traject waarin je je eigen gedragspatronen kunt ontdekken, oude patronen kunt doorbreken en nieuwe stappen in je leven kunt zetten. Durf jij het aan?
– Uit liefde voor je kind: een creatieve workshop voor het versterken van de band met je kind.

Spreekt je iets aan en word je er blij van? Of heb je zelf nog ideeën waarmee samen meer liefde kan worden geuit en verspreid? Laat het me dan graag weten!

Warme groet, Iris