Hallo, ik ben Iris. Als coach ben ik rustig, oprecht geïnteresseerd, positief, doortastend, invoelend en waar nodig confronterend.

Ongeveer vijf jaar geleden heb ik op werkgebied het roer omgegooid. Ik was na mijn studies (SPH en Sociale Wetenschappen) in een baan gerold die eigenlijk totaal niet bij mij paste. Na deze switch begon voor mij een persoonlijke ontdekkingstocht. Ik deed op verschillende nieuwe werkplekken ervaring op en volgde diverse opleidingen en workshops op het gebied van coaching, training en intuïtieve ontwikkeling (waaronder Effortless Coaching, Ervaringsleren en Hypnose coaching). Eenmaal op die weg ontdekte ik mijn ware passie: het begeleiden van mensen naar hun eigen unieke kern waardoor ze vanuit vrijheid, plezier en liefde kunnen gaan leven.

Vanuit mijn coachpraktijk hoop ik een warme plek te kunnen bieden waar mensen volledig zichzelf kunnen zijn en waar persoonlijke ontwikkeling, liefde en plezier samenkomen.

Je bent van harte welkom!

Liefdevolle groet,

Iris Contessa Willems