Van harte welkom, leuk dat je er bent! Ik vertel je graag m’n verhaal, mijn visie en de manier van coachen. Wat ik jou toewens is volledig te leven zoals je vanuit je kern bent. Sta jezelf toe om fouten te maken, nieuwe ervaringen op te doen, te groeien en vooral: van het leven te genieten. Je bent het waard!

Mijn missie is om mensen te inspireren om meer liefde te uiten, naar zichzelf en de wereld om ze heen. Ik heb me namelijk altijd afgevraagd waarom er iets ingrijpends moet gebeuren om je te realiseren wat er écht toe doet in het leven. Heb je ook weleens ervaren dat als iemand overlijdt of als zich een ingrijpende situatie voordoet, mensen hun liefde of waardering naar elkaar uitspreken en dat er veel begrip en zachtheid te ervaren is?
Wat mij hierbij nog het meest heeft verbaasd, is dat dit uiten snel daarna al niet meer ‘gepast’ lijkt te zijn. Dat vind ik zó zonde.

Wat is er nu mooier dan aan anderen te laten weten hoe blij je bent dat ze er zijn en andersom te weten dat je gewaardeerd wordt? En misschien nog wel het allerbelangrijkste, dat je aan jezelf laat weten dat je veel liefde waard bent? Dit vormt de basis van mijn coaching en een belangrijke inspiratiebron voor het vormgeven van de workshops.