Mijn missie is om mensen te inspireren om meer liefde te uiten, naar zichzelf en de wereld om ze heen. Ik heb me namelijk altijd afgevraagd waarom er iets ingrijpends moet gebeuren om je te realiseren wat er écht toe doet in het leven. Heb je ook weleens ervaren dat als iemand overlijdt of als zich een ingrijpende situatie voordoet, mensen hun liefde of waardering naar elkaar uitspreken en dat er veel begrip en zachtheid te ervaren is?
Wat mij hierbij nog het meest heeft verbaasd, is dat dit uiten snel daarna al niet meer ‘gepast’ lijkt te zijn. Dat vind ik zó zonde. Wat is er nu mooier dan aan anderen te laten weten hoe blij je bent dat ze er zijn en andersom te weten dat je gewaardeerd wordt? Dit vormt voor mij een belangrijke inspiratiebron voor het vormgeven van mijn coaching en van de workshops.